banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
hajvitamin

Helló, édes megkönnyebbülés.

Minden alkalommal, amikor leülsz, megrövidülnek csípőd izmaid, amitől aztán elmerevednek. A csípő forgásával járó gyakorlatok (például a spinning) még rosszabbá tehetik ezt.

Szerencsére néhány egyszerű, de hihetetlenül kielégítő nyújtás enyhíti a feszültséget és elősegíti a rugalmasságot. Íme hat közülük, amint azt Bree Branker, a New York-i Flywheel okleveles jógaoktatója és beltéri kerékpáros oktatója is bemutatta. Megjegyzés: Addig tarthatod ki őket, ameddig csak szeretnéd élvezni az extrém *~kedvességet.~*

1. Négyes

Feküdj a hátadra, karjaiddal az oldalad mellett, térdeid behajlítva, talpaid a padlón a feneked közelében. Helyezd a jobb bokádat a bal combodra, közvetlenül a térded alá. Mindkét kezeddel fogd meg a bal combodat. Emeld fel a fejed és a vállad a talajról, hogy a bal térded finoman behúzd a mellkasodhoz. (Érezned kell a jobb csípődben.) Ismételd meg az ellenkező oldalon.

2. Álló íj

Egyensúlyozz a bal lábadon, és hajlítsd be a jobb térded, miközben a jobb lábfejed a fenekedhez viszed. Jobb kezeddel fogd meg jobb lábfejed tetejét. Egyenesen tartva csípődet, enyhén dőlj előre, miközben bal kezeddel felfelé és előre nyújtózkodsz, és nyújtott jobb karral emeld fel a jobb lábad magad mögött, amíg meg nem érzed a nyújtást a jobb csípődben. Ismételd meg az ellenkező oldalon.

3. Felfelé néző kutya

Feküdj arccal egy jógaszőnyegre úgy, hogy a lábfejed teteje legyen a földön, a lábujjaid hátrafelé mutassanak. Behajlított könyökkel támaszkodj két tenyereden a talajra a csípőd közelében. Lazítsd el a vállad, miközben kinyújtod a könyököd. Nézz felfelé, és emeld fel csípődet a talajról. A nyújtás növeléséhez növeld meg hátad ívét és nyomd előre a csípődet.

4. Íj póz

Feküdj hasra egy jógaszőnyegen és hajlítsd be mindkét térdedet, hogy a sarkad a feneked felé kerüljön. Bal kezeddel nyúlj hátra és fogd meg bal bokád külső részét. Jobb kezeddel nyúlj hátra és fogd meg jobb bokád külső részét. Emeld fel térdeidet és mellkasodat a padlóról.

5. Fekvő hős emelt csípővel

Térdelj le, ereszd fenekedet a sarkaidra, lábfejed felső része simuljon a padlóhoz, lábujjaid nézzenek hátra. Óvatosan dőlj hátra, tedd a könyököd a padlóra, körülbelül térd szélességben. Helyezd a bal tenyered a bal, a jobb tenyered pedig a jobb sarkadra. Tartsd a nyakad a gerinceddel egy vonalban,, nyomd a csípőd a mennyezet felé mindezt úgy, hogy a könyöködön támaszkodsz.

6. Hídpóz

Feküdj a hátadra úgy, hogy a térded legyen behajlítva, a talpad a padlón kb. csípőszélességben, a karjaid pedig az oldalad mellett, tenyérrel lefelé. Lazítsd el a nyakad, miközben karod és vállad segítségével felemeled a csípőd, amíg meg nem érzed csípőd nyúlását.

Forrás: cosmopolitan.com

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.