banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
nani almaecet gumicukor

Feneked hamarosan gömbölyű labda lesz.

Az Instagramon híres fitneszedző Brittany Perille megesküszik rá, hogy feneke 100 százalékig igazi.

Megkérdezhetsz bárkit, több mint 821 000 követője közül: megerősítik, hogy Brittany, aki gyakran tesz közzé felvételeket fenékedzéseiről, rengeteg erőfeszítést tesz feneke karbantartásáért.

Míg a fitneszfanatikusok kedvenc gyakorlata a súlyzós csípőtolás, nem kell nagy súlyokkal bajlódnod, hogy ugyanazt az eredményt elérd. Csak egy fitnesz labdára van szükséged, és a vágyra, hogy holnap tudj ülni, mert az alábbi gyakorlatok, amiket Leandro Carvalho, a brazil Butt Lift megalkotója talált ki, annyira hatékonyak, hogy valószínűleg túlságosan nehéz lesz felállnod. (👊!)

Hajtsd végre az alábbi gyakorlatokat az ajánlott ismétlésszámig. Ismételd meg a teljes sorozatot hetente legalább kétszer-háromszor, hogy tényleg lásd, ahogy formálódik popsid.

A GYAKORLATOK

1. Lábemelés V-alakban (20 ismétlés)

Hogyan csináld: Ereszkedj plank helyzetbe úgy, hogy egy fitneszlabdát helyezel csípőd alá, és lábad a talaj felett lebeg. Kinyújtott és V-alakban széttárt lábakkal feszítsd meg fenekedet és combhajlító izmaidat, miközben felfelé emeled lábaidat. Engedd vissza lábadat a kiindulási helyzetbe (nem érintheti a talajt!), hogy elvégezz egy ismétlést.

2. Békaláb emelés (20 ismétlés)

Hogyan csináld: Ereszkedj plank helyzetbe úgy, hogy egy fitneszlabdát helyezel csípőd alá, és lábad a talaj felett lebeg. Hajlítsd be térdeid, sarkaid érjenek össze, lábujjaid és térdeid nézzenek oldalra. Anélkül, hogy kinyújtanád lábaidat, feszítsd meg a feneked és a combhajlító izmodat, miközben felemeled sarkaidat. Egy ismétlés befejezéséhez térj vissza a kiindulási helyzetbe.

3. Plank lábemeléssel (oldalanként 10 ismétlés)

Hogyan csináld: Ereszkedj plank helyzetbe úgy, hogy alkarjaid egy fitneszlabdán támaszkodjanak, tested legyen egyenes vonalban fejtetőd és sarkaid között. Tartsd csípődet a talajjal párhuzamosan és feszítsd meg törzsed (a stabilitás érdekében), emeld fel a jobb lábad olyan magasra, amennyire csak tudod, majd engedd vissza kiindulási helyzetbe, hogy elvégezz egy ismétlést.

4. Kitörés hátra fitnesz labdával (oldalanként 10 ismétlés)

Hogyan csináld: Állj egy fitnesz labdával a hátad mögött, és hajlítsd be a bal térdedet derékszögben, és bal lábujjaidat helyezd a labda tetejére. Ezután hajlítd be másik térdedet derékszögbe, és engedd le csípődet, miközben hátra gurítod a labdát. Feszítsd meg jobb oldali farizmaidat, hogy visszatérj álló helyzetbe, és közben görgesd vissza a labdát a kiindulási helyzetbe. Ez egy ismétlés.

5. Hídból csípőemelés (20 ismétlés)

Hogyan csináld: Feküdj a hátadra, karjaid fektesd az oldalad mellé, térdeidet hajlítsd meg és talpaidat tedd egy fitnesz labdára. Nyomd talpaid a labdába, miközben megfeszíted farizmaidat, emeld fel csípődet, amíg egyenest nem képez térded és vállad között. Lassan engedd le a csípődet, de ne érinstd meg a talajt. Ez egy ismétlés. Nehezítésként hajtsd végre a gyakorlatot úgy, hogy egyik lábadat felfelé kinyújtod.

6. Labdagurítás (20 ismétlés)

Hogyan csináld: Feküdj hanyatt, karjaid fektesd oldalad mellé, hajlítsd be térdeid és talpaidat tedd egy fitnesz labdára. Nyomd talpaid a labdába, miközben megfeszíted farizmaidat, emeld fel csípődet, amíg egyenest nem képez térded és vállad között. Nyújtsd ki a lábad, hogy elgurítsd a labdát a fenekedtől. Feszítsd meg farizmaidat és a combizmokat, hogy talpad belenyomódjon a labdába, miközben térded behajlítod, és visszagörgeted a labdát. Ez egy ismétlés.

Forrás: cosmopolitan.com

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.