banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
nani almaecet gumicukor

Szeretnél otthon edzeni, de nincs pénzed vagy helyed drága kardió- vagy súlyzós felszerelésekhez?

Szeretnél otthon edzeni, de nincs pénzed vagy helyed drága kardió- vagy súlyzós felszerelésekhez? A következő darabok könnyen megtalálhatók, és nagyon hatékonyak az otthoni edzésekhez. A használt felszerelés is jó, de vásárlás előtt alaposan nézd meg.

Fittball labda

A fittball labda az otthoni edzőterem alapja. Noha általában hasi edzésekhez használják, a legtöbb ember nem veszi észre, hogy nagyszerű súlyzópad. Ülhetsz rajta és végezhetsz váll- vagy kargyakorlatokat, vagy használhatod a vállak megtámasztására, hogy mellkasgyakorlatokat végezz. Megtámaszthatod rajta egyik térdedet, és végezhetsz tricepsznyújtást. (Vigyázat: Szokj hozzá az egyensúlyozáshoz, mielőtt súlyokat használnál, és ellenőrizd a labda kézikönyvében a megengedett maximális súlyt a biztonság érdekében.), Keress az interneten és a YouTube-on a fittball labdás edzéseket. A labdák többféle méretben kaphatók (minél magasabb vagy, annál nagyobbra lesz szükséged), és olcsón megvásárolhatók akciósan vagy sportboltokban.

Gumikötél

A súlyzók drágák és sok helyet foglalnak el, de egy gumikötélkészlet hasonló erősítési lehetőségeket biztosít a költségek töredékéért, és fiókban vagy szekrényben is tárolható. A maximális sokoldalúság érdekében vásárolj gumiköteleket és olyan fogantyúkat tartalmazó készletet, amelyekre különböző vastagságú kötelek akaszthatók. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több kötelet is használj, hogy erősebbé váljon az ellenállás. A köteleket megkétszerezheted vagy lábad köré tekerheted az ellenállás növelése érdekében. Keress olyan készletet, amelyek olyan rögzítőelemet tartalmaznak, amelyek rögzíthetők ajtóba különféle gyakorlatokhoz, például lehúzáshoz vagy felülésekhez. A gumikötelek hordozhatók és nagyszerűek utazáshoz. Minden használat előtt ellenőrizd őket, hogy megbizonyosodj arról, hogy nincsenek-e rajta szakadások, amelyek miatt elpattanhatnak.

Súlymellény

Viselhetsz súlymellényt erősítő gyakorlatokhoz (gondoljunk a guggolásokra, kitörésekre, fekvőtámaszokra stb.) vagy séták, túrák vagy futások során. Ez sokkal biztonságosabb, mint súlyzók cipelése vagy bokasúlyok viselése járás közben, mivel ezek fokozott terhelést okoznak az ízületekben. (Vigyázat: Győződj meg arról, hogy legalább 20 percig tudsz edzeni a mellény nélkül, mielőtt felveszed.) A mellények többféle méretben és súlyban kaphatók. Egyesek lehetővé teszik a mellény beállítását súlyegységek hozzáadásával vagy eltávolításával a mellénybe épített zsebekből.

Medicinlabda

Nem csak hasizmokra, a medicinlabdákat gyorsasági és agility, valamint erősítő edzésekhez is használhatjuk. A súlyzókkal ellentétben a medicinlabdák kiválóan alkalmasak funkcionális edzésre, mert a gyakorlatok utánozzák a mindennapi életben végzett mozgásokat. Különféle szórakoztató partneredzéseket is végezhetsz – ez lehet az egyetlen dolog, amivel motiválhatod egy barátodat vagy családtagodat, hogy csatlakozzon az edzésekhez. Többféle súlyban és méretben kaphatók. Keress kreatív medicinlabda edzéseket online.

Edzés DVD-k és alkalmazások

Tedd változatossá az edzéseket DVD-k és okostelefon-alkalmazások könyvtárának létrehozásával. Számos könyvtár vagy online kölcsönző szolgáltatás kínál edzés DVD-ket, vagy különféle árkategóriában megtalálhatod azokat újonnan és használtan az interneten. Egyes webhelyek ingyenes streaming online edzéseket is kínálnak. Személyes tapasztalat alapján a legjobbnak tartom elkerülni a túlárazott DVD-készleteket. Annyi jobb DVD kapható sokkal alacsonyabb áron. Vásárlás előtt nézd meg az online véleményeket. Úgy találtam, hogy az Amazon.com és a CollageVideo.com kiváló források.

Forrás: beliefnet.com

porc ízületvédő multivitamin gumivitamin
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.