banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
hajvitamin

Bármennyire is próbálsz küzdeni ellene, meg kell küzdened vele.

Bármennyire is szeretnéd, nem tudod elkerülni. Az, akivel összeházasodsz, valószínűleg lefeküdt mással, mielőtt szexelt volna veled. Talán néhány emberrel tette meg. Talán sok emberrel volt így. És őszintén szólva, néhány élmény, amit megosztottak veled, nem biztos, hogy túlságosan kellemes vagy biztonságban érzed magad tőlük a kapcsolatban. De ha azt akarod, hogy a házasságod működjön, a te felelősséged, hogy foglalkozz ezzel a múlttal. Senki sem mondta, hogy könnyű kezelni partnered szexuális múltját, különösen, ha az színesebb, mint a tiéd. Ha azon kapod magad, hogy féltékeny leszel, akkor sem vagy egyedül. A féltékenység olyasvalami, amivel a legtöbb embernek meg kell küzdenie házassága egyik vagy másik pontján. A nagyszerű hír az, hogy képesek vagyunk túllépni rajta. Íme, öt dolog, amit meg kell tenned, ha párod szexuális múltjával foglalkozol a házasságban.

Harcolj az ítélkezés ellen

Bárkivel is szexeltek, és akárhány partnerük volt, semmi köze hozzád. Nem tehetnek semmit szexuális múltjukkal. Nem mehetnek vissza az időben és nem törölhetik őket. Ha időre van szükséged, hogy foglalkozzon vele, tedd, de ne ítélkezz. Ne feledd, az a tény, hogy egyáltalán beszél róla, elárul valamit. Ügyelj arra, hogy ne büntesd meg azért, ami azelőtt történt, hogy találkozott veled. Ha minden más működik köztetek, akkor az a legfontosabb. Ha nem úgy bánnak veled, ahogyan gondolod, hogy megérdemelnéd, hogy bánjanak veled, akkor ez lehet a probléma középpontja, és ami miatt igazából ideges vagy.

Küzdj az apátia ellen

Más részről, a vallomás feletti idétlen gúnyolódással többet árthatsz kapcsolatodnak, különösen akkor, ha partnered múltja különösen ártalmas volt. Fontos, hogy megbeszéld, hogyan befolyásolhatja múltatok kapcsolatotokat a jövőben. Függetlenül attól, hogy egy exszel való kapcsolatfelvételről kell beszélgetned vagy arról, hogy hogyan tartsd távol a pornográfiát az otthonodtól, ismerd fel, hogy a beszélgetés nem állhat meg a „nem érdekel” vagy a „megbocsátok” kijelentéseknél. Az egyik dolog, ami önbizalmat kell, hogy adjon neked, az a tény, hogy őszinte veled és részleteket oszt meg szexuális múltjukról. Ez engedélyt ad neked arra, hogy őszinte legyél az érzéseiddel kapcsolatban.

Harcolj a büszkeség ellen

Sokunknak azt mondták, hogy míg felnövünk, őrizzük meg a szívünket, és figyelmeztettek, hogy túl sok romantikus kapcsolatot kialakítani a házasság előtt olyan, mintha szívünk darabjait adogatnánk el. Ha nem lennénk óvatosak, ami a kapcsolatainkat illeti, nem lenne mit adnunk a házasságunkban. Emiatt egyesek teljes szívüket partnerük kezébe helyezik, amikor pedig szívüket Isten kezébe kellene helyezniük, mert ő az egyetlen, aki végső soron kielégíthet bennünket. Ha szexuális múlt nélkül vágtál bele a kapcsolatba, de párodnak volt ilyen, akkor  büszkeséged könnyen utatokba állhat, ami a házasságod szempontjából sem egészséges.

Küzdj a bizonytalanság ellen

Még ha házasságban is élsz azzal, akivel szeretnéd leélni életed hátralévő részét, megjelenhet a benned a bizonytalanság érzése. Elgondolkodhatsz azon, vajon még mindig az exükre gondolnak-e vagy elégedettek-e veled. Elgondolkodhatsz azon is, hogy felérsz-e korábbi kapcsolataikkal. Fontos, hogy ne feledd, a múltjuk tette őket azzá, akik. A bennük rejlő önbizalom annak a következménye, hogy mások megerősítetrék vonzerejüket. Az is előfordulhat, hogy megcsaltál és meggyógyult. Tudd, hogy minden átélt élmény tette azzá őt, akit szeretsz, és minden élmény, amit átéltél, azzá, akit szeretnek.

Harcolj az irigység ellen

Könnyen felbukkan az irigység, különösen a házasság elején. Az irigységet nehéz lehet meghatározni egy friss házas számára, mert bizonyos értelemben jogunk van féltékenynek lenni a férjünkre. Ha feleségül veszel valakit, egy test vagy vele. Nem vagyunk arra hivatottak, hogy megosszuk őket más nőkkel. Mielőtt összeházasodtál a pároddal, óvtad a szívedet, és szentnek tartottad a nászágyat. Lehet, hogy mindent megőriztél a partnerednek. Ha a partnered nem tette ugyanezt, felbukkanhat néhány nehéz érzelem, beleértve a haragot és a keserűséget is. Feltétlenül fel kell ismerned, hogy finom határvonal van a házasság védelme és a múltbeli kicsinyes féltékenység között. Ne hagyd, hogy az apróságok tönkretegyék a házasságodat.

Ha eddig küzdöttél partnered múltjával, akkor megszüntetheted ezeket a kétségeket. Legyetek nyitottak egymással, próbáld megérteni, hogy a múltja előtted volt, és engedd, hogy szerelmed egyesítsen benneteket. Az őszinteség, a nyitottság és a szeretet a házasságban közelebb visz benneteket egymáshoz. Ha megérted a kegyelmet és a megbocsátást, sokkal szabadabban adhatod meg neki ezeket.

Forrás: beliefnet.com

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.