banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
nani almaecet gumicukor

Íme, hét szuper egyszerű, fájdalommentes dolog, amit megtehetsz, és amelyek nagy változást hozhatnak egy egészségesebb életmód felé.

Azt kockáztatva, hogy gondolatolvasónak tűnök, hadd mondjam el, mi a problémád. Egészségesebb akarsz lenni, és tudod, hogy vannak módszerek, amelyekkel egészségesebb lehetsz. Az a baj, hogy nem tudod beépíteni ezeket a jó szokásokat, mert (válaszd ki az összes megfelelőt): túl elfoglalt vagy, túl stresszes vagy, fáradt vagy a nap végén, fáradt vagy a nap elején, folyton fáradt vagy, bosszús vagy, összetört vagy, nem érzi jól magad… Igazam van? Van egy jó hírem. Íme hét szuper egyszerű, fájdalommentes dolog, amit megtehetsz, és amelyek nagy változást hozhatnak egy egészségesebb életmód felé.

Aludj többet

Aludj mindig eleget. Az alváshiány nemcsak fáradttá tesz, hanem gyengíti a betegségekkel szembeni ellenálló képességedet, és fogékonyabbá tesz a stresszre.

Mozogj

A szokásos ebédidőből legalább egy kicsit fordíts mozgásra. Ahelyett, hogy egy zacskó sült krumplira pazarolnád ebédidődet, nézd meg, nem találsz-e módot arra, hogy sétálj, biciklizz vagy edzőterembe menj. Még egy 20 perces laza edzés is jobb, mint a nagyméretű krumpli.

Gyümölcs

Tölts meg egy gyümölcstálat, és tartsd a pulton vagy az étkezőasztalon. Ha készen állsz egy munka utáni italra vagy egy késő esti kajára, egyél inkább egy almát vagy banánt. Az egészséges táplálkozás nagyobb valószínűséggel valósul meg, ha megkönnyíted a dolgod.

Vitaminok

Szedj vitamint minden nap. Ha a vitaminok és étrend-kiegészítők témaköre bonyolult, kérd meg háziorvosodat, hogy ajánljon egy jó multivitamint vagy speciális kiegészítőket, amik biztosítékot jelentenek azokon a napokon, amikor nem étkezel olyan egészségesen, mint kellene.

Zöld tea

Add hozzá a zöld teát étrendedhez (és ne a cukrozott fajtát). Csak igyál meg egy csésze sima zöld teát naponta. Tudom – ez egy kicsit furcsa ízű. De mivel több C-vitamint tartalmaz, mint egy narancs és rengeteg antioxidánst, és még potenciális súlycsökkentő is, miért ne tennéd meg ezt az egyszerű változtatást? És ha lecserélsz egy doboz üdítőt zöld teára, akkor jó kis plusz energiát is kapsz.

Séta

Sétálj annyit naponta, amennyit csak lehetséges: parkolj messze a bejárattól, állj fel, amikor telefonon beszélsz, menj a lépcsőn, amikor csak lehetséges, és próbálj meg minél többet mozogni. Ez egy kis kihívást jelenthet, de gondol át, hogyan mozoghatsz annyit, amennyit csak tudsz napközben. Lépésszámlálót használtam, amikor kipróbáltam ezt a gyakorlatot, és másfél kilométert tettem hozzá napomhoz azzal, hogy többet gyalogoltam, mint általában. Tényleg megteheted ezt az extra távot!

Lazíts

Lazíts és oldd a stresszt naponta. De ez ne evést jelentsen. Legyen fürdés, elnyúlni a kanapén, egy régi barát felhívása, családi étkezés és felemelő beszélgetés vagy csendes olvasás, minden nap szánj időt arra, hogy „megszabadulj” gondjaidtól. Ha aggodalmak töltik el gondolataidat, lökd el őket. Szánj minden nap időt arra, legalább naponta egyszer, hogy pihenj egy kicsit. Életed átalakítása ijesztő lehet, és a legtöbb jelentős változtatás nem tart sokáig. Ehelyett dolgozz azokon az apróságokon, amelyeken életmódod megzavarása nélkül változtathatsz. Végül sok kis változtatás azt a nagy változást eredményezi, amit igazán akarsz.

Forrás: beliefnet.com

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.