banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
hajvitamin

Ezeket a viselkedéseket érdemes elkerülni, hogy boldogabb legyen kapcsolatod.

Azt hiszed, érett vagy kapcsolataidban? Az érett nőnek nagyszerű tulajdonságai vannak. Magabiztos, mert rájött, milyen irányba tart az életben. Nem drámázik; nincs ideje a negativitással vagy a megkérdőjelezhető viselkedéssel foglalkozni. E tulajdonságai miatt ő az egyik legjobb ember, akivel kapcsolatba kerülhetsz. Az elkötelezettségre és a boldogságra összpontosít. Bár minden kapcsolatnak megvan a maga egyedi nehézsége, egy érett nő mindent megtesz, hogy felülemelkedjen rajtuk. Ha olyan férfi vagy, aki már randevúzott éretlen nőkkel, és készen állsz egy igazi kapcsolatra, vagy olyan nő vagy, aki kritikusabban szemléli saját viselkedését, fontos, hogy megismerd azokat a tulajdonságokat, amelyekre figyelnie kell. Íme, hét dolog, amit az érett nők nem tesznek kapcsolataikban.

Nem vívnak vesztes csatákat

Amikor vesztes csatát vívsz, akkor olyan harcban veszel részt, ahol tudod, hogy nincs esélyed a sikerre. Egy érett nő tudja, hogy egy kapcsolatban bölcsen kell megválogatnia csatáit. Ha van egy pont, amin át akar jutni, akkor megteszi, de egészségesen és szeretetteljesen. Nagyra értékelik az egészséges kommunikációt, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy szavaik őszinték legyenek, ne pedig megalázóak. Nem kezdenek bele komolytalan beszélgetésbe vagy vitába, amelyről tudják, hogy nem vezetnek sehova. El tudod képzelni, mennyivel könnyebb lenne az élet, ha nem vennénk részt vesztes csatákban?

Nem játszmáznak

Egy érett nő boldogságot és elkötelezettséget keres, ami azt jelenti, hogy nincs ideje drámára vagy játszmákra. Célja, hogy olyan életet éljen, amivel elégedett. Pontosan tudja, mit akar, és nem fogja érdekelni egy olyan kapcsolat, amelyikért a másik nem hajlandó dolgozni. A játszmák sok időt és energiát igényelnek, és sokat kivesznek belőled. Ha olyan nő vagy, aki mindig a drámát keresi, vagy hajlandó belemenni valaki más játszmáiba, akkor nem állsz készen arra, hogy érett kapcsolatban élj.

Nem áldozzák fel a többi kapcsolatukat

Sokan kezdenek eltávolodni a barátaiktól, amikor új kapcsolatba kerülnek. Bár érthető bizonyos távolságtartás, különösen a kapcsolat kezdeti szakaszában, de amikor elkezdjük feláldozni kapcsolatainkat azért a személyért, akivel együtt vagyunk, ez nagyon problémássá válhat. Fontos, hogy mindig emlékezz arra, hogy barátai és családtagjai mindig is az életed részei voltak, még azelőtt, hogy találkoztál volna a pároddal. A velük töltött idő mindig fontos lesz. Az érett nők gondoskodnak arról, hogy minden kapcsolatuk boldog egyensúlyban legyen.

Nem adják fel az anyagi függetlenséget

Egy érett nő nem adja fel anyagi függetlenségét, még akkor sem, ha párja jól áll anyagilag. Anyagi függetlenségük feladása valójában személyes függetlenségük feladását is jelentheti. Egy érett nőnek nem kell mindenre pénzt kérnie párjától. Büszkék és biztosak abban, hogy értékes dolgokat tudnak hozni a kapcsolatba. Saját pénzükből vásárolhatnak dolgokat, miközben a csekk-könyvet is kezelik. Egy érett nő anyagilag biztosan lép be a kapcsolatba, amivel partnere tudtára adja, hogy azért választja a vele való együttlétet, mert igazán szereti őt, nem pedig azért, mert gondoskodni kell róla.

Nem adják fel az álmaikat

Egy érett nő nem adja fel az álmait a párja miatt. Felismerik azt a tényt, hogy egy jó kapcsolat nem húz le; hanem felemel, és a legjobbat hozza ki belőled. Egy jó kapcsolat arra ösztönöz, hogy megvalósítsd álmaidat, egy érett nő pedig nehezen boldogulna egy kapcsolatban, ha felhagyna az álmaival. Sok nő van, aki félreteszi az álmait, hogy felemelhesse partnerét, és lehetővé tegye számára, hogy megvalósítsa saját törekvéseit. Bár ezeket a nőket sem szabad hibáztatni vagy lenézni, fontos, hogy ne veszítsük szem elől céljainkat és álmainkat. Ha megtesszük, mindig megbánjuk később.

Nem adják fel önbecsülésüket

Ha nem tiszteled magad, akkor senki más sem fogj Egy érett nőnek van önbecsülése, és nem adja fel azt a kapcsolat kedvéért. Tudja, hogy önbecsülésének feladása olyan, mintha feladná az életét; s amikor ezt megteszi, lehetővé teszi az embereknek, hogy átgyalogoljanak rajta, és minden sikerén, amit valaha elért. Személyes méltósága egyik legnagyszerűbb tulajdonsága. Ha olyan nő vagy, aki olyan férfit keres, aki megmondja, mennyit érsz, akkor van egy kis tennivalód. Olyan kapcsolatokat kell keresned, amelyekben magabiztos és elég érett vagy ahhoz, hogy ne csak tudd, mi a helyes és mi a rossz, hanem azt is, hogy mi a legjobb számodra.

Nem veszik félvállról azt, hogy „Szeretlek”

Szeretlek. Egy egyszerű szó, amely olyan kritikus az egészséges kapcsolatokban. Egy érett nő ismeri ennek a kijelentésnek az értékét, és keményen dolgozik, hogy szentnek tartsa ezeket a szavakat, függetlenül attól, hogy milyen régóta élnek kapcsolatban. Nem kell állandóan azt mondogatni, hogy „szeretlek”, hanem a megfelelő pillanatokban mondják ki, hogy megmutassák partnerüknek, mennyire értékelik őket. Tetteikben is tükröződik a szeretet. Párjuknak nem kell megkérdőjelezniük, hogy komolyan gondolja-e azt, hogy „szeretlek”.

Egy érett nő mindig jó a kapcsolatokban, mert teljesen megérti, hogy a kompromisszumok, és kötelezettségek minden kapcsolat részét képezik. Az érett nők mindig a megfelelő döntéseket próbálják meghozni, hogy boldogabb kapcsolatot alakítsanak ki partnereikkel. Soha nem késő, hogy javíts kapcsolatodon, és felhagyj azokkal a gyakorlatokkal, amelyek nem segítik elő, hogy érett legyen kapcsolatod.

Forrás: beliefnet.com

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.