banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
nani almaecet gumicukor

Ha túl korán túl sokat teszel bele, azzal komoly érzelmi kockázatnak teheted ki magad. Ha nem vagy biztos abban, hogy ki üldöz kit, ellenőrizd a következő jeleket, hogy többet megtudj.

Rendben, hölgyem, szóval, ha az életedben jelenlévő férfi e jelek bármelyikét mutatja, akkor lehet, hogy te vagy az üldöző. Hallottad már, hogy a férfiak szeretik a vadászatot, és ez valamennyire igaz is. A türelem sokat segíthet egy új kapcsolatban. Még ha azt hiszed is, hogy csak barátságos és kacér vagy, ha SMS-t küldesz neki, vagy megleped a munkahelyén a születésnapja alkalmából, árthat a kapcsolatnak, és lehetőséget adsz arra, hogy megsérülj.

Fogd magad vissza. Ha túl korán túl sokat teszel bele, azzal komoly érzelmi kockázatnak teheted ki magad. Ha az „üldözõ” zónában vagy, akkor nagy eséllyel megpróbálsz kompenzálni valami hiányt, amit senki sem tud megadni neked. Végezz önvizsgálatot, hogy megtudd, mire vágysz valójában. Még mindig nem vagy biztos benne, hogy ki üldöz kit? Ellenőrizd a következő jeleket, hogy többet megtudj.

„Mindig te kezdeményezel a kapcsolatban.”

Felemeli a telefont, hogy megkérdezze, hogyan telik a napod vagy meghív téged ebédelni? Nem kereshet lényegesen kevesebbszer, mint ahányszor te teszed. Hölgyeim, ne feledjétek, hogy a telefon mindkét irányban működik, így nincs mentség arra, hogy miért nem tud egy percet is rátok szánni egész héten. Tudasd vele, hogy nem vagy lábtörlő vagy akit biztosra vehet, mert „mindig a közelben leszel”. Húzd meg a határokat, tedd le a telefont, és hagyd, hogy ő végezze el a kapcsolattartás nehéz feladatának egy részét.

„Azonnal válaszolsz az üzeneteire.”

Csajszi, olyan vagy, mint a világ leggyorsabb szöveges válaszolója, ha róla van szó? Nem számít, mit csinálsz, amint jön az üzenet, már rajta vagy… és ő csak jóval később válaszol? Ha ez rutin viselkedési minta, akkor valószínűleg nem csak üldöző vagy, hanem manipulációt is alkalmazol, hogy felkeltsd az érdeklődését. Nem jó. Gyakorold a szöveges üzenetek várakoztatását egy időre. Folytasd az életed. Menj el a barátaiddal, és találj valami elfoglaltságot amellett, hogy várod szöveges üzeneteit.

„Nyilvánvaló védőkorlátokat húz fel élete körül.”

Nem enged túl közel. Valójában nagyon nagy „ne lépj be” jelzések vannak az életében. Ez annak a jele, hogy valaki nem teljesen nyitott arra, hogy beengedjen az életébe. Használd a bölcsességed, és ellenőrizd mindkettőtök befektetési szintjét. Gondolj úgy a kapcsolatra, mint egy bankszámlára. Ha túlságosan sokat fektetsz bele, az azt jelenti, hogy többet veszíthetsz, mivel az, aki kevesebbet tesz bele, kis vagy semmilyen veszteséggel tud távozni.

„Arról beszélsz, hogy találkozol a családjával.”

Mindig a családjáról kérdezel, csak azért, hogy eltávolodjon a beszélgetéstől? A személyes adatok kifaggatása határozott jele annak, hogy üldözővé válhatsz. Vigyázat, lehet, hogy nem akarsz ilyen közel kerülni valakihez. Türelmesen tartsd vissza magad attól, hogy köteléket vagy közelséget hozz létre itt, amíg a másik valamilyen sebezhetőséget nem mutat. Ez nem azt jelenti, hogy bedobod a törülközőt a kapcsolatban, hanem adj neki teret, hogy ő üldözzön téged.

„Kimerültnek érzed magad.”

Barátnőm, túl sokat teszel, és nem kapsz semmit cserébe. Ez az érzés határozottan annak a jele, hogy te vagy az üldöző. Lépj hátra, és szánj egy kis időt, hogy eldöntsd, megéri-e vagy sem. Összpontosíts valami másra, és kezdd el magad a legfontosabbként kezelni. Ha valakit addig a pontig üldözöl, amíg elfáradsz és kimerülsz, azt jelenti, hogy elfelejtetted, hogy neked is van értéked. Óvd meg lelki békédet.

Forrás: beliefnet.com

hajvitamin
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.