banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor

Egy szelfikkel tele pöttyözött világban nem nehéz megérteni, miért lesz annyi házasság rövid élettartamú.

Egy szelfikkel tele pöttyözött világban nem nehéz megérteni, miért lesz annyi házasság rövid élettartamú. Mégis a statisztikák ellenére a házasság egészségesnek tűnik. A korábbi nemzedékek ellenkezésével szemben, továbbra is egy csodálatra méltó és ellenálló egyezség, amivel úgy tűnik, nem tudunk betelni. Szerelem, család reménye, kényelem, társaság, mámor, unalom; sok oka van annak, hogy összeházasodunk. De a házasság nem képes fenntartani önmagát. Akárcsak az istenfélelem, a jótékonyság, az erény, a hivatás vagy akár a zsenialitás, a jó házasság is olyasvalami, amit gyakorolnod kell. Vigyáznod kell rá, minden nap életre kell keltened. Íme, öt javaslat az egészséges házasság megóvásához.

nani almaecet gumicukor

Vedd komolyan az esküdet!

Talán túlságosan egyszerűen hangzik, de egy házasság csak annyira jó, amennyire ereje van annak a fogadalomnak, amely életet adott neki. Néhány fogadalom megtartja erejét. A másikat az első kemény vihar elsodorja. A szerelemet kioltja az élet valósága, csak csendet hagyva ott, ahol egykor meggyőződés, hit, kölcsönös birtoklás, melegség és gyengédség volt. Ezt túl sokan tapasztalták már meg. Az első számú védekezés a szerelem kiürülése ellen, ha komolyan veszed fogadalmadat. Isten Igéjéhez hasonlóan rejtsd el szívedben fogadalmadat, hogy biztonságosan megőrizd. És, mint Isten Igéjére, emlékezz rá, , őrizd és védd, gyakorold mindennap, tartsd szem előtt mindig.

A szerelem nem egyezkedés. Önátadás.

Két ember, akik együtt élnek, akik együtt terveznek és remélnek, mindig egyeztet valamit. „Te következel, hogy kávét főzz”, vagy „Múltkor porszívóztam”, vagy „Most te sétáltatod a kutyát” és így tovább. Ebben az értelemben a házasság egy párbeszéd. A szerelem azonban nem egy megkötött alku. A szerelem önátadás. Nem ok, nem az, amit csinálunk. Ez egy létállapot. Ez abszolút önátadás, teljes énem átadása a másiknak. Rábízom a lelkemet valamire, amit nem teljesen értek, valami nagyobbra, mint egyetlen életem, ahol nincs elfogadható középút, nincs kompromisszum.

Mindig a házastársát részesítsd előnyben, minden egyébbel szemben.

A mámor édes, és mint a részeg ember jól tudja, ellenállhatatlan. A párok gyakran megtartják magukat a házasság korai szakaszában, keletkezésének melegében. Végül ki kell lépniük e burokból, és reagálniuk kell az őket körülvevő világra. A lényeg az, hogy valahányszor megjelenik egy harmadik fél, még ha a közös gyermek is, könnyű figyelmen kívül hagyni társunkat. Azonban mindig házastársad álljon az első helyen. Van kettőtökön egy élő pecsét, egy szerződés, amelyet Isten nem csak elrendelt, hanem örömét is leli benne. Tudasd a gyermekkel, hogy anya és apa elválaszthatatlanok – egy bevehetetlen, Istentől védett szentség. Értékeld.

Ezen a napon nemet mondtam az összes többi lehetőségre

A halál Istenhez köt bennünket. Ha azt mondod: „Ma minden más lehetőségre nemet mondok”, azt jelenti, hogy a lelkedet és a házasságodat is Isten ajánlottad. Ez, akárcsak maga a hit, egy szerződés, amelyet a halál, a keresztség útján kötünk meg. Két emberben két világ találkozik, két történelem, két független pszichológia. Adj hozzá a szenvedélyt és a vágyat, és akár egészséges, akár egészségtelen, civilizált vagy sem, egy nagy eleven csomagot alkot. A sikeres házasság nem tartja fenn önmagát. Mindig figyel, hallgat, mindig remél, bízik, hisz. Az olyan szavak, mint a válás, a viszony, az elhanyagolás, a kedvesség, az elidegenedés, ha nem ápoljuk őket, elpusztítják a jót.

Helyezd Istent mindenek elé

A házasság isteni ihletésű kitárulkozás két ember között. A sikeres házasság felismeri szívében a csodát (az egyesülés csodáját), annak melegében és fényében, reményében és védelmében él. Istenre bízzák a részleteket, halhatatlan és biztos bölcsességére. Engedd, hogy Isten legyen a az összetartó erő, ami összetartja a kis házadat, annak falait. Helyezd őt mindenek elé, beleértve a kedvesedet is. Ő lesz a védelmed, szószólód kétségek vagy a csapások idején. Shakespeare szerint Isten minden házasság legjobb alkotója. Adj neki a hozzáférést.

hajvitamin
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.