banner top almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
almavit kids multivitamin gumivitamin

Úgy tűnik, az utolsó hónap örökké tart, de vannak módok, hogy kicsit jobbá tegyük.

Ha terhességed a végéhez közeledik, és állandóan kényelmetlenül érzed magad, tudd, hogy nem vagy egyedül. És az a kimerültség, amit érzel, mind lelkileg, mind fizikailag, nagyon is valóságos!

A terhesség utolsó szakaszában a vérnyomás emelkedése és a vízvisszatartás valódi stresszt okoz a szervezet számára. Fáradtság, duzzanat, állandó mosdóba járás, hátfájás, álmatlanság, zsibbadt kéz… túl gyakoriak ebben a szakaszban. De attól, hogy ez várható, még nem lesz szórakoztatóbb!

Ott vagyok veled, ahogy ezt 36 hetes terhesen írom. Nagyon nehéz, de tarts ki, nővérem – otthon vagy! (Ezt magamnak is mondom!).

Ez a negyedik terhességem, ezért kitaláltam néhány stratégiát az elmúlt hónapban. Végtelennek tűnik, nem? De vannak módok arra, hogy gyorsabban teljen az idő, és kicsit kényelmesebben érezd magad. Íme a legjobb tippjeim a túléléshez, sőt talán még a boldogsághoz is a terhesség utolsó hónapjában.

Használd az összes könnyítést

A terhesség utolsó hónapja a legfárasztóbb dolog, amit átéltem – és tudom, milyen szülni! Nem Ez nem a mártírság ideje és hogy keménykedjünk. Használj minden lehetséges könnyítést, hogy egy kicsit enyhíts helyzeteden.

Ez jelentheti azt, hogy fagyasztott ételeket készítesz, papírtányérokról esztek, kiszállíttatod az élelmiszereket, több időt hagysz a gyerekeknek, a délutáni szunyókálásra… Bármi is kell egy kis pihenéshez, tedd meg. És ne legyen bűntudatod. Ne feledd, a pihenés a babának is segít!

Keresd az örömöt, és hogy hogyan javíthatsz hangulatodon

Amikor a mindennapi apró pillanatok is nagy kihívást jelentenek, nehéz lehet a nagyobb képre összpontosítani, és ne feledd, hogy örülnöd kell.

Amikor már kezded túl soknak érezni az egészet, állj meg egy pillanatra, hogy örülj. Aztán keresd azokat az apróságokat, amelyek örömet okoznak. Ez lehet annyira egyszerű, mint egy meleg fürdő fürdőbombával vagy egy délutáni alvás. Vagy azt is jelentheti, hogy megtervezed a születés előtti masszázst, pedikűrt vagy egy vacsorát barátaiddal.

A szórakozás sokkal jobbá teszi a terhesség végét. És természetesen minden apró öröm közelebb visz ahhoz a dologhoz, amit a legjobban vársz – a baba születéséhez!

Forrás: aleteia.org

nani almaecet gumicukor
banner top almaecet gumicukor
MUTATJUK, KATTINTS IDE >>>
Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. A látogatáselemzést anonim adatokkal végezzük.